Той е роден с името Миро и е от Варна. Но вече е известен като Кайл Сейнт и живее в Китай. Участието му в "България търси талант" удиви журито. Но по-интересното е, че той предизвиква същата емоция и в ежедневието.

Как Миро от Варна спечели любовта на приятелката си Лин с магия с карти - споделя той в "Преди обед".

"Спечелих я с една магия с карти. Тя беше избрала една от тях, но аз я промених на... дама купа. Тогава й казах, че тя е дамата на моято сърце. Беше много хубаво!"

И досега, когато си спомня този момент, Миро казва, че му е било сладко тогава.

С времето обаче нещата се променят: "Вече много трудно мога да я накарам да ми гледа магиите."

Променят се нещата и за града, в който живее Ухан.

"Ухан вече има много лошо реноме, но той е един великолепен град. Изключително удобен е за живот, с прекрасни паркове и всичко, от което има нужда един човек. Транспортът е много добре развит. Хората са изключително топли. За мен това е един великолепен град и съжалявам, че така се прочу с нещо лошо. Иначе е прекрасен град!"

След участието му в "България търси талант" получава много положителни отзиви. 

"Беше великолепно! Надявам се да мина в следващия кръг и да спечеля. Но дори да не стане това, аз съм много благодарен за възможността за изява. Щастлив съм и доволен!" 

"Много уважавам своите родители и винаги съм ги слушал. Майка ми казва, че каквото и да стане, трябва да имаш добро образование. Каза ми - изкарай правото, после каквото решиш, ние ще те подкрепяме. Сега съм много благодарен за това решение."

Професионално иска да се развива като магьосник. А най-точната дума, с която се определя, е магически артист. 

Цялото предаване "Преди обед" гледайте на btvplus.bg