Още една участничка в "Ергенът" отпадна от надпреварата за сърцето на Евгени Генчев. Ивелина се открои с ведрия си характер и музикалните изпълнения, с кояито огласяше къщата. 

Ивелина сподели, че е била на среща с Евгени в сънищата си.

В студиото на "Тази събота" тя сподели, че се е чувствала така сякаш вече го е познавала. 

Тя не успя да целуне Евгени, а и признава, че по принцип не чака за целувки. 

Играта на прислужници и господарки й е харесала и не смята, че е прекалила с изискванията. 

"Валерия да се радва, че не е била при Елена. Малко й беше! Не мисля, че аз прекалих!"

Влиза в "Ергенът", за да изживее нещо различно.

"Беше ми интересно дали мога да намеря любовта в такава токсична среда. Особено с мъж, който се занимава с изкуство." 

Признава, че много би искала Евгени да свири, а тя да пее. Първоначално много го е харесала и дори се е притеснила на първата им среща. 

Ивелина е имала много токсична любов, за която сподели и на Евгени. Първоначално усетила нервност у партньора си и тъй като определя себе си като много емоционална, това веднага променило чувствата й. Във връзката й имало и насилие. Споделя на близките си за това на по-късен етап. 

На всички жени, жерства на домашно насилие, иска да каже, че щом веднъж се случи, ще се повтори. 

"Бъдете смели и търсете подкрепа, защото винаги ще я получите."

Вярва ли, че ще срещне мъжа на живота си - вижте във видеото. 

Коя е Ивелина?

Ивелина е от град Бургас и е художник. Завършва бакалавърска степен по стенопис, магистърска по живопис и специализация по интериорен дизайн в Испания.

През 2021 г. реализира първата си самостоятелна изложба „Пространства и хоризонти“ и е номинирана за „Млад художник на годината“. В момента Ивелина работи като учителка по изобразително изкуство в частно училище в София.

Знае как да печели мъжкото внимание и вярва, че талантите ѝ, в комбинация с вродения сексапил и вътрешна красота, я превръщат в рядък скъпоценен камък. Записва се за участие в „Ергенът“, защото до този момент винаги са ѝ се „изпречвали“ неправилни мъже, с които не иска да си губи времето.

Ивелина се надява, че комуникацията с Евгени ще ѝ помогне да изчисти образа на перфектния мъж в главата си, а ако двамата заедно открият любовта на това екзотично място, това ще е най-хубавото нещо, което би могло да ѝ се случи.