Новата романтична комедия „Като за последно“ ще се появи в кината на 4 юни. По този повод Филип Аврамов, изпълняващ една от главните роли, гостува в "Тази събота и неделя".

„Много обичам морски филми, още повече филми, които биха трогнали публиката, а „Като за последно“ според мен ще трогне зрителите. Историята е такава, че всеки да се почувства съпричастен. Със Стефан Денолюбов, Малин Кръстев и Китодар Тодоров образуваме т.нар. „каре попове“. Станимир Гъмов пък играе началник на затвора. Няма да издавам сюжета, но накрая всички се събираме на едно място“ – сподели Филип Аврамов.

Той допълни, че както във всяка комедия, и тук всеки има своята драма, история, болка. Филмът е насочен към нещата, които ни правят хора. 

Актьорът коментира и работата си с Мария Бакалова.

„Точно по това време тя отиде на кастинг в Лондон и си го взе. Пренаредихме програмата, но пък съдбата й се промени. Дано да издържи на славата. С нея имахме малко съвместни снимки, два-три дни. Тя е способно младо момиче, което със собствени усилия стигна до Холивуд. За добро или лошо е много амбициозна. Щастлив съм, че направи такъв пробив“ – обобщи Филип Аврамов.

Вижте във видеото горе детайли за неговия следващ артистичен проект „Бай Рок“.