51-годишният Цоньо Трифонов е новият фермер на седмицата. Това му дава право да се премести в къщата и да спи на истинско легло.

„Най-накрая и аз да вкуся от лукса. Веднага викам Сисито да ми нагласи чаршафчетата, ще ми сложи възглавничката и ще спя прекрасно“ – коментира шофьорът от село Крушево.

„Мале, Цонче, как ти завиждам. Благородно! Ама ние довечера, ако се оженим… Попът нали ще идва довечера, той не може ли да ни венчае? Искаш ли?“ – попита закачливо Анастасия, докато оправя леглото на Цоньо.

Снимка: bTV Media Group

„Аз не съм ти предложил още“ – плахо отвърна фермерът, на което 44-годишната фризьорка реагира с „Ами предложи ми, де. Сега е моментът!“

„С кеф ще си взема Сисито за жена – и във „Фермата“ и извън нея. И двамата не млъкваме, така че един за друг сме“ – коментира Цоньо по-късно пред камерата на шоуто.

След избирането му за фермер на седмицата, бившият военен Цоньо въведе строги правила за хранене. С два удара на камбаната се известява, че остават 10 минути до хранене, а с един – 5 минути. Който закъснее, остава без храна.

„Трябва да има уважение към колектива. Не може 20 души да чакат един“ – поясни новият шеф на стопанството.

„Той е добряк и сега ще се сблъска с една банда хора, които ще му говорят разни глупости, за да му влияят по някакъв начин“ – коментира Ивайло във видеото, което можете да видите горе.