Ваня пожела да се пали печката в къщата във "Фермата", защото й е студено. Тя не срещна разбиране от мъжете, като Кирил я призова да бъдат солидарни колкото може по-дълго с другите участници, които спят навън.

„Не е удобно нашето коминче да пуши, а другите да тракат със зъби навън“, счита Кирил.

Този конфликт бе коментиран от словоохотливата фризьорка Анастасия така:
„Киро не давал да се пали печката. Ами аз как се оправям с другите мъже? Като искаш нещо от някой мъж, отиваш и казваш „Любчо, искаш ли едно масажче?“, „Пламенчо, искаш ли едно мляко с какаоце?“. Ами забележи какво обича Кирил и кажи „Кире, много ми е студено“. Киро е толкова добър и смислен мъж! Аз не съм видяла навън такива мъже, ето, Бога ми, кръстя се. Ако бях видяла такива смислени мъже като тези, веднага ще го взема. Ама не съм видяла“.

Разговора за печката можете да проследите във видеото горе.

Иначе в епизода снощи Ралица бе избрана за фермер на седмицата и това даде повод на Ваня да направи интересен анализ.

„Мъжете днес рязко проявиха интерес към грънчарството, което не ме изненадва. Всички искат да останат по-дълго. Това е стратегия да станат по-близки с Рали. Боби е душичка, вероятно има силен страх от дуели. Но Любо е здрав, прав, силен. Има претенции за победител и няма от какво да се плаши. Той е за арената и ще се радвам да бъде предизвикан“ – коментира 29-годишната софиянка.