Теодора Бонева, участничка в MasterChef вeче е осъществила своята мечта да има пекарна. Три години идеята отлежава, докато след COVID карантината мястото най-накрая отваря врати. Там Теди приготвя домашни печива – гризини с коприва, баница, домашен кекс, рула и още много други вкусотии. 

Теди е дейна и енергична и обожава да готви. Като един истински педант признава: „Аз съм диктатор, но мога да бъда и дипломат.“ Как продължава животът й след участието й в предаването разказва Анна-Мария Конова.

„След MasterChef сякаш станах по-смела да експериментирам. Комбинирам различни рецепти и те се получават“, споделя кулинарката. За нея MasterChef е емоция и преживяване, което няма да забрави. На раздяла тя получи ценен съвет от chef Токев, който със сигурност й е помогнал при отварянето на пекарната – "Теодора, повечето ресторанти отварят и нивото е високо и после пада. Ти се старай нивото винаги да отива нагоре, никога надолу."

Теодора изкушава още със специфични рецепти, приготвени от нея - шоколадов мус терин, чийзкейк, безглутеново портокалово руло със стевия и други. Тайната на рулото е в пълнежа. Той може да е различен, но Теди обикновено комбинира фин чийзкрем с натурален портокалов сок и кора от портокал.

„Дръжте печено и не се предавайте!“ – е нейният съвет към останалите в шоуто участници.

Цялото предаване "Тази сутрин" гледайте на btvplus.bg.