На Благовещение „Преди обед“ (bTV) разказва историята на Емилия Христозова от Пловдив, която чака своята блага вест в продължение на 10 години. Съдбата й се отблагодарява за търпението с цели три деца!

„На петата година разбрах, че имам проблем и няма да стане по лесния начин. Най-трудното е да признаеш, че имаш проблем и да стигнеш до правилното място. Ходиш по клиники, от лекар на лекар, минаваш през дълги процедури и оперативни интервенции“ – споделя Емилия.

Чудото се случва две години, след като среща Радина Велчева от фондация „Искам бебе“. На 11 ноември, точно на празника на Св. Мина, идва положителният тест за бременност. Девет месеца по-късно се ражда Мария.

„Две години и половина по-късно реших да стана донор на яйцеклетки. След това забременях с близначките и от 2015 г. имам три момиченца. Пълно щастие!“ – разказва Емилия.

Тя признава, че децата са я научили на търпение, любов, много смирение и вяра. Съветва жените с репродуктивни проблеми да не се отказват. Да имат вяра и търпение, защото благата вест все някога идва.

Цялата история можете да видите във видеото горе.