"Улиците бяха празни, имаше супер еуфория. Беше невероятно усещане", спомня си актрисата Елена Петрова ситуацията след излъчването на първия епизод от сериала "Стъклен дом".

"Зададохме много високи критерии, вдигнахме много летвата. Самите ние се изненадахме от резултата", каза актрисата в "Шоуто на Николас Цитиридис".

"След първия епизод със Стефан Данаилов ни поканиха да дадем интервю за bTV Новините, защото епизодът беше гледан от милион и половина зрители", спомня си Елена Петрова.

Той се просълзи, докато му съобщаваха тези резултати, защото тогава много активно се занимаваше с политика и това беше завръщането му на малкия екран. Беше безкрайно щастлив", допълва актрисата.

"С Калин ми беше много притеснително, защото не го познавах преди това, за пръв път го видях на кастингите. Цял ден умирах от притеснение преди първата си целувка", спомня си интимните моменти от снимките на сериала Елена Петрова.

"Защо не ми каза, щяхме да го репетираме отстрани?", пошегува се Калин Врачански, който не пропусна отново да целуне чаровната актриса в студиото.

Гледайте повече във видеото от гостуването на двамата актьори в "Шоуто на Николаос Цитиридис" по bTV.