"54 пъти Ура за рожденика!!!", не скри вълнението си Нети, която поздрави в Инстаграм съпруга си Дони за рождения му ден.

Обичаният певец, композитор, пианист, баща и съпруг, който днес става на 54 години, гостува в студиото на "Преди обед" по bTV, за да разкаже как ще посрещне празника в компанията на любимите си хора.

Каква е разликата между това да си на 54 и на 24?

"Сега се чувствам по добре. От гледна точка на знания и умения. Не съм загубил тази енергия, която имам, но тогава беше по-първична. По детски беше всичко - с по-малко знание и с експлозии от енергия. Сега тя е овладяна и мога да върша много повече неща", споделя Дони.

"Рокендрол правехме, секс - опитвахме се, а наркотици - не", прави той препратки към представлението "Секс, наркотици и рокендрол", в което играе от 25-годишен.

Дони е роден е на 7 май 1967 г. в София. Учи фармация в Медицинска академия, но страстта му към музиката надделява. От 1988 г. до 1992 г. учи пеене, занимава се професионално с музика от 1989 г. Започва кариерата си като басист и вокалист в групите "Атлас" (до 1993 г.) и "Медикус".

Заедно с Момчил Колев сформира дуета Дони и Момчил. В началото на новия век започва да прави дуетни изпълнения и със съпругата си Антоанета Добрева-Нети.

Вижте какво още сподели Дони във видеото горе.