Красивата Диляна Попова и синът й Борил си говорят за много неща. Съвсем искрено обаче красавицата споделя, че не държи всичко да му обяснява, но винаги е насреща за това, за което той самият попита. 

"Вълнува ме това, което него го вълнува. Не обяснявам, дкато той не ме попита. Но има дни, в които просто се предавам с Борил" - разказва тя в гостуването си в "120 минути". 

Според нея смиреността и добротата са едни от ценностите, които при поколението от деца на неговата възраст започват да се размиват. Причината за това тя вижда и в интенет, и клипчетата, които те постоянно гледат на телефоните и таблетите си.

"Винаги му давам пример за децата, които в момента са в трудна стуация и че трябва да е благодарен за това, което има, да е по-смирен и по-добър с другите. Не знам дали се дължи на интенет влиянието, но виждам как на моменти се проявява агресия в него, което мен ме побърква. Виждам това, което той гледа и всички клипчета и филмчета завършват точно това" - категорична е звездата от филма "Завръщане". 

Диляна отбелязва и друг факт, който притеснява много майки, освен нея.

"Те не могат да си представят, че в колата от училище до вкъщи могат да не правят нищо"

В предаването тя сподл, че на неговата възраст не е била строго възпитавана. Но категорично отбелязва, че начинът, по който са я възпитавали нейните родители, не работи при нейното дете.

"Никога не сме били наказвани, а винаги всичко е било наред. В един момент наистина се налага да излезеш извън себе си и дори да бъдеш страшен и груб, за да те чуят" - искрена е тя.

Диляна Попова е родена в Гулянци. Когато била дете, баща й пътувал много в чужбина, а в момента има автосервиз. Майка й пък работела в АПК, след което двамата имали различни частни бизнеси - фурна за хляб, заведения, дискотека.

Най-лудото нещо, което е правила като дете, било да отиде пеша с нейна приятелка в съседното село, което било на 4 км. Признава, че тогава изяла сериозен пердах от майка си. 

Към модния модиум я насочва сестра й. Успехът й в тази сфера е толкова голям, че в момента може да си позволи да отказва реклами и го е правила.

Любимата й българска дума е мир.

Иска тя да бъде любима и на всички, от които това състояние на света зависи.