Диана Бояджиева отпадна от вълнуващата надпревара в MasterChef. С какви емоции напуска кулинарното шоу? Вижте какво сподели в "Тази сутрин" от своята кухня в село Шипково, където има къща за гости. Диана приготви специална рецепта с риба, маринована в азиатско вино, която не успява да покаже в MasterChef.

"Тук съм, за да покажа на хората една интересна рецепта, която лично аз много харесвам. Не останах достатъчно дълго, за да покажа всичките си умения", каза Диана.

"Това е едно страхотно мезе за биричка и за винце", разкрива тя повече за рецептата, която приготви специално за зрителите на предаването.

"Преди 12 години живяхме шест месеца със съпруга ми в Тайланд. Аз се влюбих в азиатската кухня, дори се записах на едни курс. Беше страхотно, защото се провеждаше на брега на океана. Научих доста неща", спомня си тя.

"Аз не бях тръгнала с голямата кошница. Понеже предния път не успях да покажа какво мога, затова реших да се явя още веднъж в MasterChef", каза Бояджиева.

Тя сподели най-ценния урок, който е научила от кулинарното предаване - човек трябва да бъде спокоен.

"Запознах се със страхотни хора, това беше най-ценното. Сприятелих се с една четвърт от хората, истинско приятелство", каза Диана.

"Сестра ми беше много щастлива, защото няма да бъда повече под стрес. Съпругът ми също, защото ще се прибирам вкъщи и ще му готвя", каза тя за реакцията на близките си след напускането на шоуто.

"Изключително важно е как ще бъде поднесена храната - човек се храни с очите си, както всички казват и знаят", заявява тя.

Вижте какво още сподели Диана Бояджиева във видеото в сайта на bTV Новините.