Водещата на "Преди обед" Десислава Стоянова е под карантина вкъщи и работи дистанционно.

"Сашо е голямо момче и с Рая се справят чудесно. Аз съм добре, нямам никакви оплаквания. Сега изгря и слънчице и се възползвам от предимството на хоум офиса, който позволява да си с рокля, но бос. Следя изкъсо всичко, работя дистанционно, доколкото е възможно и надзиравам децата пишат ли си домашните", споделя тя в COOLt.

Деси Стоянова е номинирана от списание "Грация" за Жена на годината. Това е втора номинация в конкурса за водещата. Може да гласувате ТУК.

„Много е приятно, когато това, което правиш, бива оценявано. Спомням си с приятни емоции края на 2017 с предишната номинация. Не че имам някакъв стремеж награди да получавам, но когато ти ги дават, е много готино."

Пожеланието й към зрителите на COOLt е най-вече за здраве.

"Бъдете здрави и не подценявайте риска. В същото време не живейте в страх, защото това е едно от най-неприятните неща, които се случват напоследък. Тази пълзяща заплаха действа психически на човек и травмира. Най-важно е да запазим баланса - да сме предпазливи, но да не се страхуваме в същото време, за да можем да живеем пълноценно."