"Разбрах, че съм „контактна“ на човек, дал позитивен тест за Ковид, което означава, че в следващите 10 дни ще съм си в къщи". Това написа водещата на "Преди обед" Деси Стоянова в профила си във Фейсбук тази сутрин.

От съобщението става ясно, че Деси е с отрицателен PCR тест и се чувства добре, както и човекът, с който е била в контакт. "Симптоми – никакви. Дано така и си остане. Резултатът от последния ми профилактичен тест е от неделя – отрицателен", пише тя.

"Седя си вкъщи с бялата котка Ира, която е глуха. Най-хубавото е, че мога да си ходя без очилата", сподели Деси за това как се чувства под карантина в пряко включване в "Преди обед". "Събуждам се сутринта и интернет ме информира за "Жена на годината" и че са ме номинирали и мен. Благодаря много за това! Много е яко, няма да си кривя душата. 

Научавам и втората новина за деня, че съм била в контакт с човек с коронавирус и по правилата на играта следващите 10 дни трябва да съм в карантина. Аз нямам никакви спимптоми. Добре съм. Вкъщи съм по чорапи и така ще си стоя".

Ако искате да подкрепите водещата на "Преди обед" за "Жена на годината" в категория „Медии“, дайте своя глас, като последвате линка >>