Дениз достигна до финала на "Ергенът", където Виктор реши да даде последната роза на Виктория Капитонова.

„Записах се в "Ергенът", за да се забавлявам, да си изкарам готино на екзотично място и да се запозная с нови хора. Мислех, че ще си почина, но не можах, защото сутрин ставахме рано, а снимките продължаваха до късно. То си е работа, а аз не съм родена да работя“ – сподели със смях Дениз Хайрула в „Преди обед“.

„Явно не съм била влюбена във Виктор, тъй като много бързо премина всичко. По-скоро съм се поувлякла. Романтичните срещи, обстановката, а и самият Виктор допринесоха за това. Хареса ми чувството му за хумор, той е галантен и джентълмен“ – призна Дениз пред Сашо Кадиев.

Тя добави, че Виктор като външен вид не е много неин тип. За Дениз най-важно е мъжът да бъде висок, да има хубава усмивка и осанка.

„Александра е много нападателна. Иска всички да я слушат и да приемат нейното мнение. Аз я усетих още в първия ден и бях нещо като откривателя на това дразнение. Добрите й думи към мен в последните епизоди бяха някаква тактика и аз се вързах. Тя отказа розата на Виктор, за да излезе положителната героиня. Иначе на финала той щеше нея да избере. Като гледам в епизодите как се целуват“ – коментира Дениз отношенията си с Алекс.

Плеймейтката е много щастлива, че е достигнала до финала, без да се целува с Виктор.

„Щях да съм една от всичките, а сега съм различна“ – сподели Дениз, която учи втора година психология в НБУ.

„Щастлива съм, но ми липсва любовта. Мъжете досега май изчакваха финала, не знаеха дали не съм с Виктор, така че очаквам включване тези дни“ – обобщи Дениз.

Какво сподели тя в "Шоуто на Николаос Цитиридис" – вижте тук: