На 19 ноември певицата с кадифен глас Белослава прави първия си клубен концерт за този сезон – „BEAUTIFUL MUSIC FOR BEAUTIFUL PEOPLE“. На сцената тя ще бъде с прекрасните музиканти Живко Петров, Росен Захариев и Антони Рикев. Слънчевата Белослава ще зареди всички с усмивка и добро настроение в Sofia Live Club. Новата музика, която е подготвила е вдъхновена от проект за поезия.

„Тихо, леко, меко и много газарско ще е бъде на концерта. Музиката е вселена - въпреки мерките и пандемията, тя не спира“, заяви Белослава.
За семейството и дългогодишната си любов певицата разказа още, че дъщеря й не обича да парадира с името й и тя подкрепя избора й. За нейната майка актрисата Анета Сотирова сподели, че се гордее с нея, защото все има хъс да ходи по кастинги и да играе. А за мъжа си Евгени Йонов, който се включи на живо в студиото, за да ѝ благодари, че го разбира и приема с всичките му лудости, каза, че любовта им е жива, защото се вслушват един в друг.

Белослава и Евгени имат една дълга артистична любов на цели 25 години.
„С много компромиси и баланс, изслушване, защото след определени години спираш да имаш нужда да говориш с човека до теб, а напротив - трябва като видиш нещо да те смущава, да си му го кажеш. Трябва да имаш гръб и интелигентен човек до себе си“, сподели певицата.

„Мечтаех си да имам такава любов като вашата с Евгени“, пък сподели водещата Петя Дикова на гостенката си.
Между тях всичко започва още като тя е в училище.

„Той е бил фаворитът ми от детските години. Бях 6-и или 7-и клас, когато родителите ни ни запознаха. Разбира се, тогава не съм мислела, че ще сме заедно и той ще е баща на дъщеря ми“, сподели Белослава.

Белослава заяви, че подкрепя COVID мерките като ресторантьор, защото има ресторант и хотел.
„Живея, работя и си плащам в нашата страна и много се радвам, когато хората се завръщат всяка година в България и им е хубаво тук“, радва се Белослава за завърналите се емигранти.

За Христо Петров или по точно Ицо Хазарта сподели, че наистина много вярва в него.
„Все ще има някой от нас, който да стане и да има сила да промени нещо в тази държава“, каза певицата за колегата й.