"Христо Стоичков намира най-точното си място във "Фермата" и пасва на всичко вътре, защото дава най-доброто от себе си - хем да е критичен, хем строг, хем полезен. Толкова е цветен, че просто казваш Христо Стоичков!" - това сподели в "Тази събота" Андрей Арнаудов, един от водещите и продуцентите на "Фермата".

Най-успешният български футболист и носител на най-значимия индивидуален приз във футбола „Златна топка“ Христо Стоичков ще стане част от най-позитивното и градивно риалити като гост-звезда и ще се представи в светлина, в която никой досега не го е виждал.

Дългоочaкваният формат започва на 3 септември от 20 часа по bTV. 

Посланието на "Фермата" в този сезон е мостът между поколенията. 

"Още на самия старт зрителите ще видят участници, поставени в най-тежки условия. Тази година се случи така, че снимахме, когато беше много студено. Така че те бяха гладни, нямаха покрив над главата си, умираха от студ и така трябваше да започнат да градят този мост между миналото и новото, което е център и на този епизод", сподели Андрей. 

Като "уникален" той определи сблъсъка между "младите градски жени и суровите селски условия".

"На моменти е комедиен, на моменти много драматичен и е изключително емоционален през цялото време. Някои се справят, други не, но всички много се стараят" - издава продуцентът. 

Предаването е снимано край язовир "Диканя". Мястото е избрано заради красотата и величието с планините около него. 

Мирон, който е главен сценарист и водещ на "Животът зад Фермата", отново ще показва това, което е снимал от  кухнята на предаването и интересни неща, които не са влезли в телевизионния епизод.

"Фермата" се завръща с елементи и лица, които зрителите обичат - уроците по история, съветите на фермерите Бети и Ники, но има и чисто нова механика от вътрешни правила, които ще на правят състезанието много интересно. 

Още подробности гледайте във видеото.