На своя имен ден телевизионният продуцент Андрей Арнаудов гостува в „Преди обед“. Водещата Деси Стоянова му подари мече (Андреевден се нарича още Мечкинден) и детска книжка, за да приспива с нея сина си Васко.

„Малкият още не може да си задържи вниманието върху книга. Той е хипер активен като майка си и баща си. За щастие, няма проблем със заспиването. Водим го до леглото, казваме му „лека нощ“ и той си заспива“ – разказа Андрей.

Той призна, че не е свикнал да празнува имения си ден, защото на 30 ноември винаги отбелязват рождения ден на Иван.

„Моят имен ден винаги е минавал между другото“ – допълни той.

Продуцентът сподели, че се опитва в определени моменти да се изключва от работохолизма си.

„Опитвам се да променя някои неща в себе си. Осъзнах, че не можеш да вършиш добре 3-4 неща едновременно, не е ефективно. Уча се да се фокусирам“ – разказа Андрей.

Наскоро той и половинката му Емануела Толева бяха на почивка в Барселона.

„През летните месеци работим усилено по „Фермата“. Когато снимките приключат в края на октомври, винаги гледам да си направим почивка. Опитвах се най-много по половин час на ден да работя. Другата ми цел е да изключвам емоцията в себе си, защото е лош съветник и ти пречи да взимаш правилните решения“ – сподели Андрей.

От два месеца Иван и Андрей имат Инстаграм профил, който бързо събра над 30 000 последователи.

„Не искаме всички да ни харесват. Това отдавна сме го надживели. Просто това е начин да имаме връзка с нашата аудитория“ – поясни Андрей.

Във видеото горе можете да чуете целия разговор, в който Андрей Арнаудов разказва и за проектите „Направи го сега“ и Bulgaria Wants You.