Александра Петканова и Иван Тишев гостуваха в „120 минути“ часове преди старта на новия сезон на „Гласът на България“.

„Много се вълнуваме. Новият сезон на „Гласът на България“ разби всякакви очаквания. Участниците са не само изключителни изпълнители, но и ярки характери, персонажи. Хора с интересни истории“, споделиха Алекс Петканова и Иван Тишев.

Иван Тишев е новият водещ на шоуто. Той е добре познат на зрителите на bTV с ролята си на Боби от тийн сериала “Рeвoлюция Z: Секс, лъжи и музика”. Завършил музикалното училище “Любомир Пипков” в София с класическа китара, Иван Тишев посвещава времето и енергията си най-вече на музиката – свири, продуцира и пише песни – за себе си и за свои колеги. След успеха и славата, които постига с участието си в “Революция Z”, той печели още фенове и с ролята си на Дидо в уеб сериала „Не така, брат“.

Алекс Петканова за втора поредна година ще бъде чаровният и усмихнат V-REPORTER и водещ на дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“. Тя ще влиза зад кулисите на шоуто, откъдето ще представя авторски видеоматериали, които онлайн потребителите ще могат да гледат в официалния сайт: glasat.btv.bg и Facebook страницата на предаването.

„Ще има много игри с треньорите, така че феновете на шоуто ще ги видят в по-разчупена и ведра атмосфера. Всички са изключителни професионалисти и работихме в чудесен синхрон. Сближихме се, DARA веднъж донесе баница, която сама е правила“, разказа Алекс Петканова, която със своите половин милион последователи в Инстаграм е истински шампион на социалните мрежи.

Двамата с Иван коментираха едно от новите правила този сезон – треньорите могат да се обръщат колкото пъти искат и по този начин няма да изпуснат талантлив глас само защото отборът им е запълнен.

„Гласът на България“ се излъчва всяка неделя от 20:00 ч. по bTV.