Австралийският художник Роне (Rone) печели вниманието ни с новата си работа - потапяща инсталация, която пренася графитите от уличното изкуство върху стените на изоставеното имение в стил Ар деко. 

Изоставено празен 30 години, имението "Burnham Beeches" се превръща в перфектното място за амбициозния проект на Роне, наречен "Империя" (Empire). 

Работейки повече от година над арт проекта, Роне и екипът от дизайнери, специалисти по осветление и сценографи успяват да създадат едно мултисензорно преживяване, което вдъхна нов живот на забравеното място.

Чрез дванадесет от стаите на имението, внушителните портрети на Роне изплуват като призраци от миналото. Техните очи държат под око всяко пространство, старателно трансформирано, за да се превърне в среда, която да връща посетителите като машина на времето, пресъздавайки епичната атмосфера от миналото на имението. 

Всяка стая е тематично свързана със сезоните - от стените на трапезарията в бургундско, осеяна с есенни листа, до бледо виолетовите стени на спалнята, които предизвикват усещане за пролет.