Компанията THINX създаде абсорбиращо бельо за дамите, чиято цел е да замести тампоните и превръзките, сега  прехвърля патентованата си технология върху това одеяло.

Името на продукта е "Period Sex Blanket" и е предназначен да попива кръвта, така че дамите да могат да правят секс и в онези дни на женско неразположение, но без да изцапат спалното бельо.

Снимка: THINX

Покривалото е четирипластово и включва: памук, антимикробен пласт, супер абсорбираща тъкан и устойчива на изтичане тъкан за абсорбиране като гъба. То има две стани – розова и черна. Поставя се с тъмната страна нагоре и след това се измива със студена вода, за да се отстранят абсорбираните течности.

Покривалото е предназначено да се използва и като истинско одеяло. Розовата му страна е симпатична и можете да изкарате една мека, пухкава и мързелива неделя с него на дивана. Вижте двете му страни.

Снимка: THINX

Компанията, която е основана още през 2010 г., описва иновативния продукт като разрушител на табута, който е част от тяхната мисия да се говори по-открито за женската менструация. Можете да закупите одеялото в сайта на THINX.