Хрупкавото сладко се поръсва допълнително отгоре с пудра захар.
Съставки
- 1 пакетче Ванилия
- 1 пакет Кори за баница
- 4-5 бр. Ябълки
- 2 бр. Банани
- 1/2 бр. Лимон
- 200 г Захар
- 1 ч.л. Канела
- 2 с.л. Олио
Начин на приготвяне
- 1. Корите се разстилат и леко са намазват с олио.
- 2. Обелените и настъргани ябълки заедно с нарязания на дребно банан се размесват с канелата, ванилията, лимоновия сок и захарта.
- 3. Сместа се разпределя равномерно върху корите, които се навиват на руло.
- 4. Навитите кори се намазват отгоре с олио и се пекат в загрята фурна. Допълнително отгоре се поръсват с пудра захар.