Хрупкавото сладко се поръсва допълнително отгоре с пудра захар.

Съставки

  • 1 пакетче Ванилия
  • 1 пакет Кори за баница
  • 4-5 бр. Ябълки
  • 2 бр. Банани
  • 1/2 бр. Лимон
  • 200 г Захар
  • 1 ч.л. Канела
  • 2 с.л. Олио

Начин на приготвяне

  • 1. Корите се разстилат и леко са намазват с олио.
  • 2. Обелените и настъргани ябълки заедно с нарязания на дребно банан се размесват с канелата, ванилията, лимоновия сок и захарта.
  • 3. Сместа се разпределя равномерно върху корите, които се навиват на руло.
  • 4. Навитите кори се намазват отгоре с олио и се пекат в загрята фурна. Допълнително отгоре се поръсват с пудра захар.