Охладената морска салата се комбинира иделано с охладено бяло вино.
Съставки
- 1/2 ч.л. Червен пипер
- 1 1/2 ч.ч. Майонеза
- 2 ч.л. Захар
- 1 ч.л. Лимонов сок
- 2 с.л. Магданоз
- 1 стрък Целина
- 1 бр. Зелен лук
- 200 г Бланширани скариди
- 1/2 ч.л. Черен пипер
- 1 щипка Сол
Начин на приготвяне
- 1. В голяма купа се смесват бланшираните скариди, лука, целината и магданоза.
- 2. В отделен съд се смесват и останалите съставки, които се добавят към скаридената смес.
- 3. Цялата салата се разбърква добре и се слага в хладилник най-малко за 2 часа.