Лека и вкусна салата с ухание на море и Италия...
Съставки
- 10 г Зелен боб
- 250 г Макарони
- 2 бр. Моркови
- 3 с.л. Винегрет
- 200 г Риба тон от консерва
- 1 бр. Яйце
Начин на приготвяне
- 1. Яйцето се сварява за 10 минути. Отцежда се и се слага в студена вода, след което се обелва и се нарязва на тънки колелца.
- 2. Макароните се сваряват по избор в тенджера с подсолена вода за 10 минути или според указанията на опаковката, докато омекнат.
- 3. Отцеждат се и се слагат в голяма купа и се разбъркват с 3 с.л. винегрет. Посолват се на вкус.
- 4. Рибата се отцежда и се натрошава.
- 5. Почистените от костилките маслини се нарязват и се добавят към макароните заедно с настърганите моркови и сварения зелен фасул.