Нестандартно и галещо сетивата блюдо.

Съставки

  • 150 г Пюре от диви ябълки
  • 15 г Брашно
  • 60 г Пудра захар
  • 3 бр. Яйца

Начин на приготвяне

  • 1. Жълтъците на 3 яйца се разделят от белтъците и се разбиват с 40 г пудра захар.
  • 2. Белтъците се разбиват отделно, като се добавят още 20 г пудра захар, съединяват се с жълтъците и се поръсват с 15 г брашно.
  • 3. Сместа се изсипва в намазан с масло тиган и се пече.
  • 4. Като се опече, в омлета се слага 150 г пюре от диви ябълки (киселици) и се сгъва на две.
  • 5. Ръси се с ванилена захар и се поднася на момента.