Много вкусни кюфтета, които са особено високо оценени от децата. За гарнитура използвайте салата от пресни краставици и домати.
Съставки
- 1 щипка Черен пипер
 - 1/2 ч.ч. Олио
 - 1 щипка Сол
 - 1 бр. Яйце
 - 100 г Лук
 - 200 г Гъби
 - 300 г Кайма
 - 1 кг Картоф
 
Начин на приготвяне
- 1. Обелете картофите и ги сварете. Готовите картофи намачкайте, като им добавите сол.
 - 2. Нарежете лука. Добавете каймата и запържете всичко това за кратко в мазнина.
 - 3. Когато са почти готови, сложете и гъбите в тигана. Подправете със сол и черен пипер.
 - 4. Готовата картофена смес разстелете на тънък кръг с диаметър около 13 см.
 - 5. В средата сложете от гъбения пълнеж. Оформете кюфтенцето, така че пълнежът да остане в средата.
 - 6. Потопете в разбитото яйце и изпържете от двете страни в предварително загрято олио.
 

                                






                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    

    