Атрактивни яйчица за всяко гладно стомахче.

Съставки

  • 2 бр. Яйца
  • 2-3 щипки Черен пипер
  • няколко щипки Сол
  • 2 с.л. Олио
  • 1 бр. Камби

Начин на приготвяне

  • 1. Измийте и изчистете камбата от семките.
  • 2. Нарежете я надлъжно, така че да се оформят колелца. В зависимост колко дебели станат те, можете да изрежете две или три на брой.
  • 3. Загрейте тигана и сложете малко олио или зехтин.
  • 4. Сложете камбите на колелца и чукнете в средата им по едно яйце.
  • 5. Овкусете със сол и черен пипер. Когато жълтъкът стегне, яйцата са готови.
  • 6. Сервирайте със свежи зеленчуци. Ястието е подходящо както за закуска, така и за обяд.