Атрактивни яйчица за всяко гладно стомахче.
Съставки
- 2 бр. Яйца
- 2-3 щипки Черен пипер
- няколко щипки Сол
- 2 с.л. Олио
- 1 бр. Камби
Начин на приготвяне
- 1. Измийте и изчистете камбата от семките.
- 2. Нарежете я надлъжно, така че да се оформят колелца. В зависимост колко дебели станат те, можете да изрежете две или три на брой.
- 3. Загрейте тигана и сложете малко олио или зехтин.
- 4. Сложете камбите на колелца и чукнете в средата им по едно яйце.
- 5. Овкусете със сол и черен пипер. Когато жълтъкът стегне, яйцата са готови.
- 6. Сервирайте със свежи зеленчуци. Ястието е подходящо както за закуска, така и за обяд.