Вкусна рецепта, предоставена от мама Дони и Руслана - участници в предаването "Мама готви по-добре" по bTV.

Съставки

  • 2 бр. Зелени чушки
  • 8 бр. Чери домати
  • 4 бр. Моркови
  • 4 с.л. Пчелен мед
  • 4 с.л. Соев сос
  • 1-2 бр. Портокал
  • 600 г Филе от сьомга
  • 2 бр. Червени чушки

Начин на приготвяне

  • 1. Нарежете филето на порции. Овкусете го със сол и черен пипер.
  • 2. Изпечете го на сух грил тиган.
  • 3. Нарежете морковите и чушките на клечки.
  • 4. Запържете ги в тиган с малко зехтин. Поръсете ги със сол.
  • 5. За да направите соса смесете в тиган портокалов сок, настърган джиндифил, мед и соев сос. Оставете да поври.
  • 6. Когато рибата е готова я полейте със соса и я оставете да го поеме.
  • 7. Сервирайте сьомгата с гарнитурата от зеленчуци.