Вкусна рецепта, предоставена от мама Дони и Руслана - участници в предаването "Мама готви по-добре" по bTV.
Съставки
- 2 бр. Зелени чушки
- 8 бр. Чери домати
- 4 бр. Моркови
- 4 с.л. Пчелен мед
- 4 с.л. Соев сос
- 1-2 бр. Портокал
- 600 г Филе от сьомга
- 2 бр. Червени чушки
Начин на приготвяне
- 1. Нарежете филето на порции. Овкусете го със сол и черен пипер.
- 2. Изпечете го на сух грил тиган.
- 3. Нарежете морковите и чушките на клечки.
- 4. Запържете ги в тиган с малко зехтин. Поръсете ги със сол.
- 5. За да направите соса смесете в тиган портокалов сок, настърган джиндифил, мед и соев сос. Оставете да поври.
- 6. Когато рибата е готова я полейте със соса и я оставете да го поеме.
- 7. Сервирайте сьомгата с гарнитурата от зеленчуци.