И вие ли ненавиждате, когато след готвене трябва да измиете 4-5 различни съда? Това ястие е чудесно, защото се готви само в един съд. Какво облекчение, нали? Освен това става много бързо. Само след 10 минути ще имате вкусен обяд или вечеря. Бързи и лесни рецепти - кой не ги обича?

 

Като добавка, по желание към наденичките може да сложите броколи, тиквички, лук или картофи. Това ще увеличи времето за готвене на ястието, но ще го направи още по-хранително ивкусно. 

 

Ястието се получава с хубав сос. Затова - вземете мек хляб, за да има с какво да си топите. 

Съставки

  • 4 бр. Свинска наденица
  • 1 с.л. Олио
  • 10 бр. Чери домати
  • 2 скилидки Чесън
  • 4 щипки Мащерка
  • 4 бр. Люти чушлета
  • 200 г Тиквички
  • 1/2 ч.л. Сол
  • 3 с.л. Краве масло

Начин на приготвяне

  • 1. Загрейте олиото в голям тиган на среднатемпература. Добавете наденицата и гответе, като разбърквате от време на време, докато леко се запече – по 2 минути от всяка страна. 
  • 2. Добаветедоматите, нарязанина половинки, скилидките чесън, лютите чушки имащерката, разбърквайте.Гответе под капак 2 минути.Внимавайте при бъркане да не се разкашкат доматите. 
  • 3. Добавете соли черен пипер. Гответе под капак още 2 минути. Махнете от котлона и нарежете маслото на малки парчета. Оставете го да се разтопи по горещата наденица.