Броени седмици остават до раждането на бебе Съсекс, а суетенето около най-чаканото събитие в британския кралски двор се засилва. Междувременно изтече информация от източник, близък до кралското семейство, че нероденото бебе на Меган и Хари вече си има учител по пиано. И той не е кой да е, а самият сър Елтън Джон.

72-годишният изпълнител присъства на сватбата на Меган и Хари през май миналата година и дори свири на пиано в тяхна чест по време на тържеството. А херцогинята на Съсекс го помолила да преподава уроци на децата им.

Елтън Джон и съпругът му Дейвид Фърниш на сватбата на Хари и Меган през май 2018 г.
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Към информацията, която изтече от двореца Кенсингтън, се добавя още, че младата кралска двойка не криела своите симпатии към Елтън Джон и смятала, че той е най-добрият избор за добър музикален наставник за детето им, когато то стане на подходяща възраст да свири.

„Меган споделя, че той е перфектният човек, който да учи децата им да свирят на пиано.“

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Добавяме този цитат от неназования кралски източник от DailyMail, защото всъщност от него става ясно, че Меган и принц Хари плануват още деца.

Елтън Джон винаги е бил близък с кралския двор в Англия. Той удостои гостите и младоженците през май миналата година с 4 изпълнения. Певецът беше близък приятел на покойната майка на принц Хари – Даяна, на чието погребение той я почете с изпълнение. А с принц Хари английският музикант си сътрудничи в множество благотворителни каузи.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Това се казват планове за детето – неродено, но вече с учител по пиано и то какъв!