Всички се радваме на невероятните звездни визии по червените килими. Но как знаменитостите се обличат в ежедневието си? Дали някои от тях, също като обикновените хора, отива до магазина по пижама? Или си позволява да излезе с нацапана тениска и анцуг? О, да!

Много звезди обичат да излизат с широки и разпуснати дрехи, които трудно може да се каже, че са "добра комбинация". Всяка визия вдъхва по-скоро апатия, отколкото безгрижие. Може би на знаменитостите им е писнали да мислят за начина, по който изглеждат, което ги кара да се впускат в ежедневните си задължения в удобството на клошарския стил. 

Рапърът Пост Малоун спечели сърцата на много хора с песните си. Завладяващите мелодии и интересния му тембър го изпратиха на големи световни сцени. Визията му в ежедневието обаче е истинското отражение на думата "клошар", но с класа.

Шая Лебьоф не изглежда да се интересува много от ежедневния си вид. Звездата от кино сагата "Трансформърс" очевидно е истинска бохемска душа, която не се интересува от материалното. Може би понякога си позволявате да излизате от вкъщи с петно на тениската, за да изтичате до магазина, но Лебьоф го прави доста често. Но какво значение има това, когато актьорът е спокоен и щастлив?

Джъстин Бийбър е една от най-популярните звезди в световен мащаб. Кой не е чувал за него? Всички помним сладкото русо момче, което пееше "Baby". Но от него вече няма и спомен. Бийбър откри себе си в разпуснатите рапърски панталони и няколко размера по-големи тениски. Изрусената му коса често се подава рошава под някоя шапка. Но на изпълнителя не му пука. Колкото и странна визия да е избрал, на всяка снимка със съпругата си Хейли Бийбър изглежда много щастлив.

Кристен Стюарт се радва на огромна популярност още от вампирската поредица "Здрач". Звездата обича екстравагантността и ни е трудно да проследим постоянно променящите й се прически. Ежедневното й облекло е разпуснати дрехи или къси панталони и изглежда сякаш е облякла първото, което е хванала под ръка. 

Ашли Олсън, заедно със сестра си Елизабет, станаха едни от любимите звезди на модните марки. Но в ежедневието си близначката търси модата в удобството на широките дрехи. Често това превръща визиите й в почти идентични на клошарите по улиците. Но това не ни пречи да обожаваме сестрите Олсън.

Майли Сайръс изгря като звездата на "Дисни", влизайки в ролята на Хана Монтана. Певицата порасна и изгради силно екстравагантен стил и начин на поведение. На червения килим Майли винаги изглежда като героиня на приказка. Но в ежедневието си не отдава такова внимание на визията си. Половинката й Лиам Хемсуърт често публикува нейни снимки, на които забелязваме, че рошавата коса и дрехи, подбрани на случаен принцип, изграждат аутфитите на певицата.