Какво е да си модел? Дали наистина е толкова бляскаво  занимание или цената да си в бранша се плаща с много труд и поредица конфузни моменти? Какво се променя, когато една мечта се превърне в реалност?

От тази седмица започваме да ви представяме нови момичета, които тъкмо са започнали кариерите си на модел. Какво ги вълнува извън модата, кое ги е изненадало при първите им професионални ангажименти, както и кои са най-забавните моменти от ежедневието на модела, които винаги остават извън кадър...

Запознайте се с Весела Станева. Тя е едно от новите лица на Ивет Фешън и тепърва й предстоят сериозните ангажименти. Засега обаче може да разкаже, че обича животните, често бърка имената на хората, с които се запознава, понякога е малко непохватна и много харесва изобразителното изкуство - самата тя рисува. Какво още?

Снимка: Дилиана Флорентин

Има ли нещо, с което се занимаваш извън модата?

Може да се каже, че модата е целият ми живот. Всичко, което ми хване окото бива нарисувано или материализирано. Дрехи, обувки, чанти, аксесоари – това е моето ежедневие и хоби.

Какво те накара да поискаш да се занимаваш с мода?
Още от малка гледах каналите за мода по телевизията, но веднъж попаднах на детски конкурс за красота. Тогава си казах: „ Не, не, не! Това не е редно! Аз искам да гримирам и обличам големи хора”. И все още искам, но се оказа, че аз ще бъда обличана и гримирана.