Това лято забавлението е всичко, на което трябва да се подчиняваме. Музиката, фестивалите и модата вървят ръка за ръка с него, а още по-забавно е, когато получиш 20% отстъпка от своя любим фестивален аутфит H&M. И не само – когато получиш професионални съвети за прическата си от талантливия Жоро Петков, а за грима ти се грижи изключителният Слав Анастасов. Ако всичко това ти се струва като сън, разгледай галерията и виж какво се случи на 6-ти юни между 16 и 20 ч. в магазина на H&M в The Mall.

Стиляна Панова, 18 г.


Вече имам билет за Sofia Rocks и Spirit of Burgas и смятам да отида на всички други концерти, които мога. С нетърпение очаквам Chase & Status и Rammstein. Избрах този аутфит, защото смятам, че е свеж, подхожда ми, много е цветен и същевременно стилен.

Мария-Михаела Иванова Иванова, 13 г.

Още не съм планувала, но ще се опитам да отида на някои от фестивалите. Избрах си този аутфит, защото обичам зеленото и неона, и от всички неща, които разгледах, това ми хареса най-много.

Ивета Димитрова, 21 г.

Заминавам за Лондон другата седмица, така че очаквам сериозни рокендрол случки и не само. Билети нямам, но при мен всичко се случва в движение. Избрах си този аутфит, защото почти винаги държа джинсите да присъстват, както и наслояването. Късите панталони са секси, но и много удобни.

Християна Викторова Даковска, 13 г.

Засега нищо не съм планирала като концерти за лятото. Избрах си този аутфит, защото много ми допадна и го пробвах. Харесвам синьото и обичам да експериментирам.

Дина, 14 г.

Няма билети за концерти, но планувам пътуване до Лондон, където ще гостувам на мои приятели. Надявам се да се чувствам готино там в тези дрехи – стилът е парти и затова реших да се облека в искрящи цветове.

Даяна Димитрова, 18 г.

Тази година смятам да се отдам на приятели и едва ли ще ходим на някакви концерти или фестивали, но пък на морето смятам, че ще изглеждам перфектно с тази визия. Избрах дрехите, защото идва лято, защото обичам комбинацията между различни шантави цветове, а лятото е сезонът, в който можеш да развихриш въображението си изцяло.

Петра, 17 г.

Планирам да ходя на Spirit of Burgas и това са единствените ми планове засега. Очаквам с нетърпение да чуя Wu Tang, Chase & Status и Selah Sue. Избрах си този аутфит, защото черното и бялото са ми любимите цветове, обичам по-изчистените форми, затова реших да комбинирам тези изрязани обувки с ресните и чертите.