Със сигурност сте любопитни да научите какви са ги намислили световните дизайнери по отношение на най-новите модни тенденции в облеклото през новата 2014 година. Общо взето, някои идеи са ни добре познати от вече изминалата година, но има и такива, които определено ще прозвучат предизвикателно за повечето от нас. И така, във време на зима какво по-хубаво от това да си говорим за… море. За море ли, ще попита някой. За море. Именно защото сред основните модни мотиви, които ще присъстват тази година някои ухаят на… море. Да започнем с тях:

Морските десени

Морските нюанси и десени всъщност ще бъдат сред най-горещите тенденции през 2014 г. Те обаче ще присъстват в малко по-дискретен вариант под формата на круизни мотиви, например от типа на контрастни линии и райета. Сред цветовете през цялата година на почит ще са кораловият, както и всички нюанси на синьото и зеленото.

 

Бохемският стил

Този стил е една сполучлива и интересна комбинация между т.нар. бохо стил на хипи поколението (с характерните шарки и пъстри щампи, с топлите и пастелни цветове) и на всичко онова, което може да се прикрепи към една дреха – ресни, дантели, бродерии, копчета, мъниста и т.н.