От 50 години The Bridge е своеобразен мост между традицията и съвремието, носталгията и радостта. Създаден по време на хипи движението, брандът успява да съчетае хипарското влияние с елегантни линии. Вдъхновени от един цитат на Коко Шанел, можем да кажем, че модата отминава, но класическата елегантност на The Bridge остава. Ръчно изработените произведения носят в себе си бохемския стил и са неотменен спътник най-вече на младите пътешественици.

Един от дизайнерите сподели, че ако разгледаме новата колекция като една пирамида, то нейният връх безспорно биха били малките чантички, чиято дръжка е прецизно изплетена по характерен за Флоренция начин. Отново присъства топлата гама, но в някои аксесоари виждаме повече игра с цветовете.

Lancel пък пресъздава духа на парижките булеварди. Още от 1876 година модната къща се уповава на лукса, разбиран като удоволствието от красотата, а креативността и до днес е движещата й сила.

С представянето на своите колекции за сезон есен/зима The Bridge и Lancel дадоха едно обещаващо начало на тазгодишната Седмица на модата в Милано и за мен лично са истински фаворит при аксесоарите.

Текст и видео: Паола Пеевска, кореспондент на LadyZone в Милано