Имаме рокли, имаме шапки, имаме сандали. И слъцезащитни кремове, и бански, и... всичко. Добре сме оборудвани за лятото. А имаме ли слънчеви очила? 

#Този аксесоар може да ви се струва като бегъл детайл в летния арсенал, но всъщност той е ключов елемент. На първо място, очилата защитават очите ни, които така или иначе са подложени на ежедневен стрес, от вредните влияния на ултравиолетовите лъчи. Важно е да ги носим навсякъде - през лятото, на плаж, в планината (колкото по-високо, толкова по-важно), в града, за да минимизираме щетите максимално много.

#На второ място, слънчевите очила са един прекрасен аксесоар. С разнообразието си от форми, модели, цветове, по магазините днес има наистина за всекиго по нещо. Те могат както да допълват и шлифоват цялостния ни облик, така и да бъдат негов акцент - с флоралните си мотиви, ярките цветове, футуристичните форми. 

Слънчеви очила най-вероятно има всеки от нас. А такива дали имате? Разгледайте галерията ни, в която сме подбрали най-добрите предложения през този сезон. За да бъдете кралица навсякъде.