Седмиците на модата съвсем не без причина са най-значимите събития в модните среди. Там се твори истинско изкуство. Виждаме еднакви тенденции, пречупени през толкова индивидуална призма, че се превръщат в коренно различни. Въпреки, че тези събития са съсредоточени най-главно върху дрехите, не можем да останем безучастни към всички останали детайли от дефилетата. А именно - аксесоари, грим, прически. 

Седмицата на модата в Ню Йорк за сезон пролет 2017 засега е просто приключение. Виждаме такова разнообразие, че ни се завива свят. Само че замайването ни е от онова, хубавото. Но най-главозамайващо ни подейства бранда Desigual, които на своето дефиле проявиха истинска креативност. И ако на вдъхновението гледате с подозрение, помислете пак. Защото вдъхновение може да бъде абсолютно всичко. А вече и мобилните приложения и социални мрежи. Като Snapchat. 

Гримът и косите на моделите на Desigual бяха вдъхновени именно от там. Ние ги подбрахме, събрахме ги в галерия и ви ги даваме готови, за да ахнете и вие. Чудим се кого повече да аплодираме - гримьорите, дизайнерите, стилистите... За по-сигурно - всичко.