И вие ли редувате класически френски с черен, червен или бял маникюр? И вероятно се чудите какво ще е актуално тази есен върху ноктите. Представяме ви няколко зараждащи се тенденции и смятаме, че всяка една от нас ще намери по нещо за себе си в тях.

Млечнорозово

Изобщо не е нужно да чакате есента, за да влезете в тренда. Млечнорозовото е нежен и непретенциозен цвят, който може да се носи както на плажа, така и в офиса. Съветваме ви нюансът да е леко прозрачен, за да създаде усещане за дълбочина.

Двоен френски маникюр

Френският маникюр е класика, но какво ще кажете за двоен френски? Защо не! С подбора на подходящи цветове би се получила приятна комбинация дори и за лятото. Експериментирайте с неонови цветове, които все още са много актуални. Основата е добре да е прозрачна или близка до цвета на кожата, за да изпъкнат останалите нюанси.

Златен френски маникюр с акцент

За любителите на изчистените детайли е този нежен маникюр със златисти елементи. Основата е задължително прозрачна. Така се акцентира върху златното, което е в пълна хармония както с лятното настроение сега, така и с есенните нотки.

Синьо око против уроки

Не е задължително да смятате, че някой ви е гледал с лоши очи, за да си направите този изчистен дизайн върху ноктите.

Шахматна дъска

Ако ви се струва прекалено всичките ви нокти да са подчинени на геометрията, то смятаме, че този маникюр може да се съчетае прекрасно с червен лак за нокти и да се появи върху един или няколко от ноктите. Експериментирайте.