Ноктите през студения сезон ще са още по-дръзки, още по-остри и още по-дълги. Поне според последните тенденции, които пристигат горещи-горещи от Седмицата на модата в Ню Йорк.

Нокти с животинска окраска и червена подложка в стил Louboutin

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Точно както червената подметка е запазена марка на Christian Loubotin, така и ноктите от вътрешната част са обагрени в червено. Но не просто лакирани с лак, а „посипани“ с червени камъни. Видимата част отвън е лакирана в бяло с имитация на животински петна в черно.

Мега дълго stiletto

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Така популярната заострена форма на ноктите stiletto сега е още по-открояваща се. Ноктите са максимално дълги и максимално заострени. Нещо, което не всяка дама би могла да си позволи в ежедневието.

Очертана плочка в контрастен цвят

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Още една интересна тенденция, която се разраства през 2018 година. Моделите от Седмицата на модата в Ню Йорк обаче замениха обикновения nude лак и черни очертания с бяла плочка и подчертаха краищата на нокътя в червено и светлосиньо.

Пиърсинг

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Тенденция, която съвсем не е нещо ново в ноктопластиката, но пък отдава почит на скъпоценните камъни и как те могат да бъдат вградени в нокътя.

Реалистична имитация на змийска кожа

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

За седмицата на модата в Ню Йорк работят най- добрите професионалисти. Съдим по изкуствените нокти със супер реалистична имитация на змийска кожа, които маникюристите са създали за моделите. Допада ли ви?