Независимo дали ще бъдете в офиса или на почивка, това лято ви предизвиква да бъдете стилни и на двете места. С някои допълнителни аксесоари и добавки, почти всяка дреха би могла да се носи и в офиса, както и обратното.

 Плисирана пола тип солей

Снимка: Pinterest.com

Вариантите за цвят на солея са много – от пастелните и много морски мента, корал и жълто до по-строгите черно и тъмносиньо. Всички те, разбира се, могат да се приспособят както за строгата офисна обстановка, така и за безгрижна крайбрежна разходка. Актуалните дължини на полите това лято е добре са до прасеца или до глезена. Материите са ефирни и леки.

Гащеризон

Снимка: Pinterest.com

Гащеризоните отдавна не са това, което бяха. Летните варианти дори и в деним са леки, незапарващи и държат прохладно. Няма да сбъркате, ако се доверите на един от водещите трендове – райето. Особено популярни са модели в тъмносиньо с бяло райе. И тази визия може лесно да прескочи и най-строгия дрескод във фирмата – с подходящо сако и обувки. Едноцветните варианти, както и такива с флорални мотиви също са начин да разнообразите летния си гардероб.

Панталон или пола с висока талия тип paper bag

Снимка: Pinterest.com

Високата талия е хубаво нещо, защото удължава визуално краката и прави талията да изглежда по-тънка. Панталонът или полата тип paper bag придават една романтичност на визията заради колана от плат, който обикновено задължително придружава модела. Отново може да бъдете строги или пък небрежни, като замените аксесоар, обувки или връхна дреха с подходящи за средата, в която ви предстои да попаднете.

Бяла тениска с принт или бродерия

Снимка: Pinterest.com

Тениските продължават да властват и това лято, а ако досега не сте си намерили поне няколко такива с любим принт, то значи не сте търсили изобщо. Анимационни герои, герои от популярни филми, шеговити надписи, морски пейзажи са само част от цялото изобилие, което предлага пазарът.

Рокля с копчета по цялата дължина

Снимка: Pinterest.com

Копчетата са детайл, който се появява навсякъде и задължително трябва да бъде видим и ефектен – върху панталоните, полата, роклята, върху кроп топа. Роклята с копчета, която това лято трябва да имате, е с дебели презрамки и дължина до прасеца. Цветовете отново са весели и закачливи, както и принтовете.