Ако роклята, с която беше облечена Меган Маркъл на официалните снимки от годежа си с принц Хари ви се струва космически скъпа – 56 хиляди паунда, то средствата, които кралското семейство ще отдели за булчинския й тоалет, ще ви главозамаят. Източник, близък до актрисата, разкрил пред списание Look, че сватбената рокля на Меган ще струва близо 400 хиляди паунда. Толкова пари ще бъдат похарчени за красота и мода за новата принцеса, като по-голямата част от тях ще отидат именно за роклята, която тя ще носи на големия ден.

Снимка: Alexi Lubomirski/Getty Images


Роклята от официалните снимки по случай годежа на принц Хари и Меган струва 56 хиляди паунда и е Ralph and Russo.

„Меган е като всяка друга булка, приготвяща се за сватбата си. Роклята е най-големият разход, така че бюджетът в момента е удвоен“, споделя източникът.

И ако роклята и всички аксесоари към нея вероятно ще бъдат платени от кралската хазна, то за медения месец Меган ще изкара от джоба си 120 хиляди паунда, като това ще е сватбеният й подарък за принц Хари.

А спекулациите и наддаванията за това кой дизайнер ще избере Меган за роклята не спират. Най-големите предположения са за Alexander McQueen – дизайнерът, който избра и Кейт Мидълтън за сватбения си ден.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


2011 година беше годината на Кейт Мидълтън.

Невероятната дантелена прелест беше сътворена от креативния директор на Alexander McQueen – Сара Бъртън, а цената й беше 250 хиляди паунда – почти два пъти по-евтина от очаквания тоалет на Меган.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


Меган в ролята на Рейчъл Зейн в сериала "Костюмари"