Стефано Габана сподели снимка на Николета Лозанова и дъщеря й в Инстаграм, която вече има повече от 8000 харесвания в Инстаграм профила на световноизвестния дизайнер.

Причината е, че Николета Лозанова избра дрехи на "Dolce & Gabbana" за седмия рожден ден на дъщеря си, като сподели цяла фотосерия от празненството.

Очевидно визията на идентично облечените майка и дъщеря силно е впечатлила съоснователя на италианската модна къща "Dolce & Gabbana".

Николета Лозанова реши да заложи на ролки с флорални мотиви и да отпразнува седмия рожден ден на Никол в известно столично заведение, специално преобразено за събитието, за да потопи гостите в Страната на чудесата с много флора и екзотични животни.

"Често пъти околните ме питат, как успявам с лекота да пиша своята житейска приказка толкова вълшебна и красива?! Простичко е! Вече цели 7 години гледам живота през очите на Никол, смея се с нейния смях, плача с нейните сълзи! Тя ме научи да не се страхувам "от тъмното" и да се радвам на "дъгата след бурята"! Обичам те, мое всичко и ти обещавам да превърнем приказката "Никол в страната на чудесата" в любима класика!", написа Николета Лозанова към снимките в Инстаграм. Вижте ги по-долу.