„Прилича на опакован подарък с панделка“ „мястото й е под елхата“, и „като завеса е“ – сравнения, които никоя дама не би искала да чуе по свой адрес. Дженифър Лопес обаче успя да събере впечатляващ брой коментари и критики за избора си на тоалет за връчването на наградите „Златен глобус“. Иначе красивата рокля Valentino в зелено, бяло и златисто не постигна желания ефект и родената в Ню Йорк актриса и певица си тръгна освен без статуетка и без нито един положителен глас за външния й вид.

 Разгледайте двете визия на 50-годишната певица и актриса и гласувайте в анкетата ни:

Кой тоалет на Дженифър Лопес ви допада повече?

Дженифър Лопес на наградите "Златен глобус" в рокля Valentino
Снимка: Getty Images

Роклята й от наградите „Изборът на критиците“ обаче попадна в списъка с най-добрите тоалети на вечерта, а Джей Ло се превърна в една от най-стилните дами на събитието, което се проведе в неделя вечерта в Санта Моника, Калифорния.

Джей Ло на наградите "Изборът на критиците" в рокля Georges Hobeika.
Снимка: Getty Images

Как стана това? Дженифър просто беше заменила метрите плат в зелено, бяло и златисто в рокля в цвят шампанско, която очертаваше тялото и извивките й по перфектен начин. Панделката от „Златните глобуси“ отстъпи място на диаманти, които нежно завършваха роклята в горната част. Роклята е дело на ливанския дизайнер Georges Hobeika и е от колекцията есен 2018 година. Акцентът, макар и да не се виждаше от пръв поглед, определено беше изрязаният гръб. Аксесоарите, които допълваха външния вид на 50-годишната дива, също бяха обсипани с диаманти – обеци, гривна и малка чанта.

Снимка: Getty Images

Сред другите стилни дами на вечерта се отличиха Никол Кидман, Лупита Нионго,Ан Хатауей и Чарлийз Терон. Вижте ги в галерията ни.