Красивото бельото е слабостта и силата на жените! Ако мечтаете за уникална секси визия, с лек винтидж акцент под празничната рокля, задължително разгледайте нещата, които изработва Бети от Beti hand mades. Или може би искате да зарадвате половинката си, добра приятелка? Нещата, които прави Бети са уникални, защото тя рисува ръчно всеки чифт бикини и сутиен.  
Какви рисунки ще носят на дупетата си тази Коледа момичетата и бельото ли е перфектният подарък...
Поговорихме си с нея, за да попълним нашия пътеводител с перфектни коледни подаръци. 

Снимка: facebook.com/BetiHandMades

Негово величество бельото

С какво е по-различна тазгодишната ти коледна колекция?
Новата ми колекция включва принтирани платове (отново мой дизайн), материята също е различна, както и самите модели, но все пак носят моя закачлив почерк. Има много снежинки, елхички, преобладава студената гама, а останалото ще разберете когато видите моделите.

Снимка: facebook.com/BetiHandMadesОт каква материя са изработени моделите и с какви бои се рисува? Има ли някаква особеност при поддръжката им, за което дамите трябва да внимават?

Основната ми линия е изработена от 100% памук, върху него рисувам с текстилни бои. Относно начините за пране няма нищо специално. Както всяко друго бельо, препоръчвам прането на ръка, в умерено топла вода и задължително отделно от другите дрехи. Особено важно е сушенето на въздух, в никакъв случай в сушилня! 

Кой е перфектният коледедно-новогодишен подарък за жена, според теб? А за мъж?
Всеки подарък, поднесен с внимание и любов, е перфектен. Аз лично залагам адски много на опаковката, това е нещото, което ме грабва веднага, именно заради това тази година обръщаме голямо внимание на опаковките в Beti Hand Mades.

Можем ли да сложим бельото в списъка с най-желаните и купувани подаръци за Коледа?
Според мен, да. Това е един нов начин да изненадаш свой близък. Особено много ме радва инициативата на мъжете да избират бельо за своята половинка, която забелязвам, че се засилва.

Да или не?

Бельото е повече причина за близост (интимна) или е по-скоро границата, която я стопира?
Бельото има адски много разновидности, но за мен на първо място по важност е умението да съчетаеш комфорт със сексапил. Едно секси бельо може само да разпали интимната атмосфера, но не и да я потуши.

Снимка: facebook.com/BetiHandMades

Ако Коледа беше жена, с какво бельо ходи според теб?
Баба Коледа.. хм... предполагам с вълнени, червени бикини на еленчета (смее се). 

Снимка: facebook.com/BetiHandMades

Не пропускайте и другите ни предложения за подаръци в празничната ни тема...