Звездният елит на Холивуд за поредна година се събра на бляскава церемония в Бевърли Хилс, за да отбележи едно от най-важните събития в киното всяка година - раздаването на 72-те награди "Златен глобус". Сигурни сме, че вече знаете, че Джулиан Мур грабна приза за най-добра актриса, а Еди Редмейн – за най-добър актьор. Джордж Клуни пък беше награден с признание за цялостен принос...

Няма да ви занимаваме с излишна информация, защото по традиция ще обърнем внимание на избора на тоалети на дамите. Трябва да признаем, че някои от звездите са проявили повече от творчество, а други пък са заложили на традиционни вечерни тоалети. И двете неща бяха печеливши през изминалата вечер. Нека видим в галерията ни кои актриси се справиха отлично.

Не забравяйте, че съвсем скоро същите тези актьори и актриси ще трябва отново да избират най-красивите сред най-красивите тоалети, защото на 22 февруари ще бъдат раздадени най-престижните награди в киното - "Оскар"-ите. Бляскавата церемония ще можете отново да следите на живо по bTV Cinema!