Два месеца след раждането Риана представи нова колекция бельо Savage x Fenty, създадена с нейно участие. На новите снимки певицата позира в оранжев топ с деколте с флорална бродерия.

Това е първата доста разголена фотосесия на Риана, откакто стана майка през май тази година. Самата певица не каза точно кога е била фотосесията, но феновете са сигурни, че снимките са направени наскоро.

В коментарите в Инстаграм профила на марката феновете се възхищават на формите на певицата и се радват, че толкова бързо се завърна към модните снимки.

„И три месеца не са минали от раждането, и уау”, пише @lild224 в Инстаграм.

„Ето я мама!”, възкликва @robnfentee.

„Гърдите на мама”, написа потребителят @milliemuzee, което означава, че гърдите на певицата са се увеличили, като тези на кърмачка.

След раждането Риана стана по-затворена за известно време и се появяваше по-малко в публичното пространство, като най-вече придружаваше гаджето си A$AP Rocky, който е баща на бебето й, по време на концертите му.

Риана обаче вече е готова да се върне на работа, защото има много планове, пише още БГНЕС.

Тя иска да предефинира концепцията за бременните жени, като създаде марка, която ще ги накара да се чувстват секси и красиви, докато са бременни, казва близък източник до певицата.

„Бременните“ визии на самата Риана по едно време станаха може би най-обсъжданите образи и наистина повлияха на тенденциите - много бременни жени започнаха да копират нейните тоалети с отворен корем.