Модата има ново име – notosgalleries -  концептуален бутик, където световно известни луксозни марки са обединени на едно място.

Под покрива на notosgalleries  са събрани различни категории продукти, които отговарят на високи стандарти за качество, a са и на добри цени. Разположена на 6 000 квадратни метра, търговската площ е част от София Ринг Мол.

В духа на концептуалните магазини notosgalleries  представя широка гама от продукти на повече от 300 марки. Голямото разнообразие включва както добре познати за страната марки, така и ексклузивни брандове, които за първи път стъпват на нашия пазар. При първото ни посещение там открихме богата колекция от дамска, мъжка и детска мода; аксесоари; обувки; бижута; луксозна ибио козметика; аксесоари за дома и интериора.

Снимка: notosgalleries

Chanel, Dior, La Martina, Lacoste, Betty Barclay, Juicy Couture, UGG, Marc by Marc Jacobs, BVLGARI, Oxette, Longchamp, Guy Laroche, Coin Casa, Rosenthal са само част от модното портфолио на notosgalleries. Луксът не се изразява единствено и само с известни имена, но и в съвременната философия, обозначаваща пазаруването като единствено по рода си преживяване – удоволствие.

До края на месец Февруари ще имате възможността да се възползвате от големи намаления, достигащи до 50% отстъпка. Редом със световните модни събития, февруари е месецът на модата – само до 28.02.2015г. ще имате възможност да се възползвате от плюс допълнителни 20%! върху вече намалени артикули, за всички нови и досегашни членове на notosplus. 

notosgalleries отправя покана към всички ценители на изтънчения стил да открият своя нов дом на модата и красотата.