Март е известен като "женски" месец и поради тази причина му се приписват редица женски характеристики като силна емоционалност и непостоянство в настроенията. На 8 март пък по един или друг начин отбелязваме Международния Ден на жената/майката. Затова ние, от Ladyzone.bg заедно с нашите приятели от H&M решихме да посветим този месец на жената и по специално на женското приятелство.

Поканихме няколко известни дами, които помолихме да разкажат за най-добрата си приятелка - каква е тя, какъв е стилът й и какво я прави наистина приятел... Опитахме се да разчупим (или затвърдим, ще разберем) някои клишета от типа на "мъжкото приятелство е по-здраво от женското"; "когато нямаш какво да си кажеш с някого, той отпада от листа с приятелите"...

Същевременно провеждаме и една игра с подаръци от H&M. Подсказваме: Следете въпросите за стила на приятелките!

Правила за участие в играта на Ladyzone.bg и H&M

От 4 март 2014 г. в сайта LadyZone.bg всяка седмица до края на месеца ще бъдат публикувани по две статии, в които известни дами разказват за най-добрата си приятелка. Във всеки текст има въпрос, свързан със стила на всяка от приятелките. Спрямо отговора, който е даден, вие ще трябва да познаете кой аксесоар принадлежи на описваната в текста жена. За целта под този въпрос ще има публикуван колаж с аксесоари на H&M. Те са номерирани за ваше улеснение.

За да участвате, пуснете като коментар под съответната статия номера на аксесоара, който смятате, че принадлежи на описаната дама.

В края на всяка седмица ще бъдат изтеглени чрез томбола по двама победители (от участвалите с коментари под всяка статия).

Изтеглените победители ще бъдат обявявани в сайта LadyZone.bg и във Фейсбук страницата на LadyZone.bg.

Награди

Играете за аксесоара, за който сте пуснали коментар. Аксесоарите са предоставени от H&M.

Към втория текст >>

Към първия текст >>