Пенелопе Круз ще бъде звездата в календара на Campari за 2013 г. Снимките ще бъде заснети от модния фотограф Кристиан Шулер. Красивата испанска актриса поема водещата роля в изданието за 2013 г., с което става 14-ата звезда, представена в световноизвестния календар.
Едни от най-елегантните жени в света, украсявали предишните календари на Campari, са Салма Хайек, Ева Мендес, Джесика Алба и Мила Йовович.

За представянето си в календара Пенелопе Круз споделя: „Убедена съм, че любителите на Campari по света ще харесат образите, когато видят завършения календар. Темата е емоционална, пленителна и шик.”

Снимка: пр

Кристиан Шулер е фотографът, който снима известния календар на Campari в неговото 14-то издание. Кристиан ще покаже отличителния си стил и способността да надминава границите на творческа фотография, за да създаде драматични образи, които ще съставляват календара на Campari за 2013 г. Започва кариерата си с обучение по моден дизайн с Вивиан Уестууд и фотография с Ф. К. Гундлах в Университета за изящни изкуства в Берлин. Снима за Vogue Гърция, Harper’s Bazaar и GQ. Първата му книга „90 дни, една мечта” (90 Days, One Dream) е публикувана през 2010 г. и печели сребърен медал на Deutscher Fotobuchpreis през 2011 г.

За заснемането на календара Пенелопе споделя: „Това е уникално предизвикателство. Campari притежава история в създаването на силни и визуално зашеметяващи образи. Моето намерение беше да продължа тази история на успеха, като експериментирам още повече и мисля, че го постигнахме. Невероятно е да работиш с толкова талантлив човек като Пенелопе, която истински се превъплъти в темата на последното издание на Календара, внасяйки своя усет и многостранност в поредицата.”

Снимка: пр