Сексапилните токчета могат да ви направят неотразима, но болките в краката са способни да съсипят и най-доброто парти, нали? За щастие, вече е налично умно решение на проблема - аксесоар, който позволява на почитателките на високи токчета да извлекат най-доброто и от двете ситуации.

Снимка: Kickstarter/Luna + Roxly

Аксесоарът "My Shoe Bae", който набира средства с кампания в "Kickstarter" и вече е привлякъл над 1/3 от финансовите си цели само за няколко дни, прилича на ключодържател. С тази разлика, че вместо ключове, върху него могат да бъдат окачени обувките на високи токчета.

Снимка: Kickstarter/Luna + Roxly

Аксесоарът може да се закачи на чантата, така че да не се налага да държите обувките през цялата нощ, като по този начин ръцете ви остават свободни за един коктейл, например.

Снимка: Kickstarter/Luna + Roxly

Продуктът е разработен от Джули Ричардсън, базираната в Денвър (Колорадо), която също работи на пълен работен ден в логистичния сектор. Натоварената майка прекарва 18 месеца в жонглиране между работата и отглеждането на детето, докато изследва, разработва и създава продукта.

Снимка: Kickstarter/Luna + Roxly

Според Американската педиатрична медицинска асоциация 72% от жените носят високи токчета, като над 50% от тях съобщават за болки в стъпалата, докато ги носят.

Снимка: Kickstarter/Luna + Roxly

Сигурно сте виждали снимката на дама, която на сватбено парти е стъпила върху кухненска дъска, за да не се забият токчетата й в тревата… "My Shoe Bae" щеше да е идеалното решение за нея, за да се отърве спокойно от високите токчета. Сега вече знаете.