В модния ден на H&M в гр. Сливен се присъединиха над 650 души, които нетърпеливо очакваха официалния старт, за да се докоснат първи до най-новите предложения на шведската модна компания.

Кметът на града г-н Стефан Радев преряза червената лента заедно със Сандрин Галпароли, регионален мениджър на H&M за България и Гърция, и Диана Арнаудова, управител на магазина. Заедно те приветстваха първите клиенти в модния рай на H&M.

"Изключително сме щастливи да отворим вратите на този чудесен магазин. Радваме се, че имаме възможността да работим с амбициозни и талантливи хора от Сливен, които имат желание да се развиват в нашата компания", сподели Сандрин Галпароли, регионален мениджър на H&M за България и Гърция.

H&M отбеляза откриването на най-новия си магазин у нас с атрактивни оферти и приятни изненади за своите клиенти. Първите 100 любители на модата получиха карти ваучер на стойност 20 лв., а през целия ден за клиентите са предвидени подаръци с всяка покупка.

Магазинът в Сливен, разположен на 3 етажа и приблизителна площ от 2 000 кв. м., е отворен за клиенти всеки ден от 10:00 до 20:30 ч. Освен колекциите си за жени и мъже, клиентите ще могат да пазаруват и от предложенията на марката за деца и тийнейджъри.

Този сезон в H&M на фокус са плетивата с богати декорации от мъниста и пайети, както и задължителните парти облекла, подходящи за празниците – дълги рокли с ярки цветове, блузи с пайети, поли с ресни и други. Водещи са ярките цветове – червено, зелено, бяло и синьо. Най-често използваните материи в колекциите са вълна, памук, както и така актуалните за тази зима вариации на еко кожа с косъм.

H&M влезе на българския пазар през март 2012 г. Магазинът в Сливен е 17-ти за марката в страната. На 28 ноември предстои още откриването на втори магазин H&M в град Пловдив.